Infra Tech is een succes!

Hoewel het aantal bezoekers gisteren een beetje tegenviel bij veel fabrikanten, vind ik de Infra Tech nu al een groot succes. Verschillende van mijn klanten staan deze week in Rotterdam.

Henken Infra

Presenteert zich voor het eerst op een beurs als Henken Infra. Het Veenendaalse bedrijf heeft vorig jaar een website gelanceerd die aan het Utopis® productinformatiesysteem gekoppeld is. Uiteraard help ik graag om één en ander te presenteren. Leuk is dat Henken Sierbestrating, de andere tak van het Veenendaalse bedrijf, ook haar onderdeel van de website kan presenteren. Iedereen die inspiratie wil opdoen voor een nieuwe tuin en kwaliteitsmaterialen zoekt, kan terecht op www.henkensierbestrating.nl.

Du Mont Beton

Marcel van den Berg staat tegenover Henken Infra en presenteert de mogelijkheden op gebied van design inrichting van de openbare ruimte.

v.d. Bosch Beton

Uiteraard is v.d. Bosch Beton aanwezig op het wegdekreflectieplein.

AquaBASE

De hemelwaterinfiltratieoplossingen van AquaBASE, een samenwerking van Rotim, v.d. Bosch, Tauw en Ten Cate, zijn de vinden in het Lab op straat en uiteraard op www.aquabase.info.

ZeeBoer

Overal verspreid over de beurs zijn de configuratoren van ZeeBoer te vinden. Utopis® Platform bewijst zich meer en meer als de all-round PIM (productinformatiemanagement systeem) voor de bouwtoeleverancier. Zie ook het nieuwsbericht van ZeeBoer.